Enveloppen

Er zijn verschillende soorten enveloppen die geschikt zijn voor het versturen van brieven. Het is belangrijk om te controleren of de envelop de juiste maat heeft voor de inhoud en of het adres van de ontvanger duidelijk leesbaar is.

Er zijn verschillende soorten enveloppen die geschikt zijn voor het versturen van brieven. Hieronder vind je een lijst met de meest voorkomende soorten enveloppen:

Standaard enveloppen: Dit zijn de meest gebruikte enveloppen voor het versturen van brieven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zoals C4, C5 en EA5 en EA5/6

Luchtkussen enveloppen: Deze enveloppen hebben een bubbeltjesplastic laagje aan de binnenkant, waardoor ze extra bescherming bieden aan de inhoud.

Akte enveloppen: Deze enveloppen hebben een brede klep aan de achterkant en zijn geschikt voor het versturen van documenten zoals contracten en aktes

Venster enveloppen: Deze enveloppen hebben een venster aan de voorkant waar het adres van de ontvanger zichtbaar is. Ze zijn handig als je veel brieven verstuurt en tijd wilt besparen bij het schrijven van adressen.

Bedrukte enveloppen: Als je professionele brieven verstuurt, kun je ervoor kiezen om enveloppen te laten bedrukken met je bedrijfslogo en adresgegevens.
.
Gekleurde enveloppen: Als je wilt opvallen tussen de standaard witte enveloppen, kun je kiezen voor gekleurde enveloppen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten
.

Het is belangrijk om te controleren of de envelop de juiste maat heeft voor de inhoud en of het adres van de ontvanger duidelijk leesbaar is.

Type Envelop

Cairebag, Gekleurd, Luchtkussen, Standaard, Wenskaart en vierkant

Formaat Envelop

110×220 mm (EA5/6), 125×324 (Notaris), 140×140 mm, 155×155 mm, 156×220 mm (EA5), 229×324 (C4), 240×340 mm (EC4), 85×125 mm

Kijk ook eens bij: