Master Print
Master Print

drukkerij Master Print

Flyers

Flyers zijn de goedkoopste manier om Uw informatie op een handzaam formaat af te drukken en te verspreiden…

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst

Beschrijving

Flyers kunnen een effectief marketinginstrument zijn en worden vaak ingezet voor verschillende doeleinden. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van flyers in je marketingstrategie:

Naamsbekendheid vergroten: Flyers kunnen helpen om de bekendheid van je bedrijf te vergroten. Ze laten beknopt zien waar je onderneming voor staat en wat je te bieden hebt.
Gerichte verspreiding: Het is belangrijk om voorafgaand aan de verspreiding van de flyers onderzoek te doen naar waar je doelgroep zich bevindt. Op deze plaatsen kun je het beste je flyers uitgeven. Door gericht te verspreiden, bereik je de juiste mensen op het juiste moment.
Tastbaar en visueel: Flyers zijn tastbaar en kunnen aantrekkelijk vormgegeven worden met afbeeldingen en kleuren. Dit maakt het gemakkelijker om de aandacht van potentiële klanten te trekken en je boodschap over te brengen.
Complementair aan online marketing: Flyers sluiten mooi aan bij online reclameactiviteiten. Ze kunnen dienen als een fysieke herinnering aan je online aanwezigheid en kunnen mensen aansporen om actie te ondernemen, zoals het bezoeken van je website of het maken van een aankoop.
Flexibiliteit in ontwerp: Flyers bieden flexibiliteit in ontwerp en inhoud. Je kunt de boodschap en het ontwerp aanpassen aan de specifieke doelgroep of het doel van je marketingcampagne.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat het succes van een flyer-campagne afhangt van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het ontwerp, de relevantie van de boodschap en de effectieve verspreiding ervan. Het kan nuttig zijn om professionele hulp in te schakelen bij het ontwerpen en verspreiden van je flyers om het maximale effect te bereiken.

Voordat je aan de opmaak begint van een willekeurig bestand zorg eerst dat je het juiste bestandsformaat hebt ingesteld. Een regelmatig voorkomende fout is dat als je dan toch iets maakt in word dat je een bestand krijgt wat in het engels letterformaat wordt gemaakt. Dit is dus anders als je waarschijnlijk bedoelt, omdat het op het scherm uitziet alsof je met een A4 aan het werken bent. Het bestandsformaat moet altijd overeenkomen met het product dat je gaat bestellen.

Bij de instellingen van je document geef je bij de aanmaak van een nieuw document ook gelijk de 3 mm afloop aan rondom. Bij grotere opmaken van bv banners of grotere stickers zelfs 10 mm rondom

Een marge is een afstand die je aan dient te houden om teksten vanaf de rand van het papier te blijven. Als je n.l. de dicht bij de rand van het papier zit kan het zijn dat bij de afwerking van sommige drukwerken bij het snijden van het eindformaat door kleine schommelingen in of heel erg dicht bij de tekst wordt gesneden. Een marge van 4 mm is meestal wel veilig. Ook hier geld weer hoe groter het document hoe ruimer kan de marge genomen worden.

Om verrassingen te voorkomen met verkeerd geinterpreteerde lettertypen is het altijd verstandig om alle lettertypes om te zetten in contouren in het opmaakprogramma voordat je de opmaak opslaat als een pdf bestand.

Sla je opmaak op of exporteer deze naar een gecertificeerde pdf van de standaard :PDF/X-1a:2001. Let hierbij op en controleer telkens of de afloop is aangevinkt voordat je het bestand opslaat.

Opties

Papierkeuze

135 grs Glans MC, 170 grs Glans MC, 250 grs Glans MC, 135 grs Mat MC, 170 grs Mat MC, 250 grs Mat MC, 400 grs Mat MC, 90 grs HvO, 170 grs HvO

Formaat

A4, A5, A6

Drukzijden

Enkelzijdig, Dubbelzijdig

Drukkleuren

Full Color voor, Full Color voor+achter, PMS 1/0, PMS 1/1, PMS 2/0, PMS 2/1, PMS 2/2

Aantal

25, 50, 100, 250, 500, 1000, 2500, 5000, 10000, 15000, 20000, 25000, 30000, 35000, 40000, 45000, 50000