Raamstickers

Het is belangrijk om te weten welk type raamsticker het beste past bij jouw behoeften en het gewenste effect.

Er zijn verschillende soorten raamstickers beschikbaar. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten raamstickers:
Transparante raamstickers: Deze stickers zijn gemaakt van transparant stickervinyl en kunnen op ramen worden geplakt. Ze laten het ontwerp mooi terugkomen op het raam, zelfs als er kleine onderdelen in het ontwerp zitten die niet volledig contour gesneden kunnen worden.
Contourraamstickers: Deze stickers kunnen als binnenruitstickers worden gebruikt. Als je het ontwerp in de ontwerptool spiegelt, kun je de stickers aan de binnenkant van het raam plakken.
Raamstickers met witte achtergrond: Deze stickers worden gemaakt van wit vinyl en kunnen op glazen oppervlakken worden geplakt. Ze hebben een witte achtergrond, waardoor het ontwerp goed zichtbaar is.
Raamstickers met speciale effecten: Er zijn ook raamstickers met speciale effecten, zoals one-way vision stickers. Deze stickers hebben kleine gaatjes waardoor je van binnen naar buiten kunt kijken, maar van buitenaf is het ontwerp zichtbaar.
Raamstickers voor specifieke doeleinden: Er zijn raamstickers die speciaal zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals reclame, promotie, privacy of decoratie. Deze stickers kunnen verschillende vormen, maten en ontwerpen hebben, afhankelijk van het beoogde gebruik.

Het is belangrijk om te weten welk type raamsticker het beste past bij jouw behoeften en het gewenste effect.