Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn handig om je bedrijf te promoten en jezelf als professional te presenteren. Maak hieronder de gewenste keuzes en vraag vrijblijvend een scherpe op maat gemaakte prijs aan.

Visitekaartjes zijn nog steeds een waardevol instrument in zakelijke communicatie. Hier zijn enkele tips en overwegingen voor het gebruik van visitekaartjes:

Informatie op het visitekaartje: Op een visitekaartje staat meestal je naam, functie, bedrijfslogo, contactgegevens en soms een foto van jezelf.
Het is belangrijk om de juiste informatie te vermelden die relevant is voor je zakelijke contacten.
Representatie van jezelf: Een visitekaartje is een representatie van jezelf en je bedrijf. Het is een manier om jezelf te presenteren en een goede indruk achter te laten
Zorg ervoor dat het ontwerp en de kwaliteit van het visitekaartje overeenkomen met je professionele imago.
Impact op succes: Uit een enquête blijkt dat een visitekaartje van goede kwaliteit helpt om een goede indruk te maken en dat mensen eerder geneigd zijn om met een bedrijf in zee te gaan dat een uniek of onvergetelijk kaartje heeft.
Het visitekaartje kan dus zeker nog steeds impact hebben op je succes.
Persoonlijk contact: Het uitwisselen van visitekaartjes zorgt voor engagement en persoonlijk contact, wat moeilijker te bereiken is via online platforms zoals LinkedIn.
. Het moment van uitwisseling kan leiden tot waardevolle interacties en zakelijke relaties.
Creativiteit en originaliteit: Hoewel klassieke visitekaartjes nog steeds populair zijn, kunnen originele en bijzondere ontwerpen je merk versterken en je laten opvallen
Denk na over creatieve manieren om je visitekaartje te ontwerpen en te presenteren.
Kwaliteit van het papier: Het papier dat je kiest voor je visitekaartjes is ook belangrijk. Dikker papier kan de kwaliteit en duurzaamheid van het visitekaartje verbeteren4
Overweeg verschillende papiersoorten en afwerkingen om de juiste uitstraling voor je merk te creëren.

Kortom, visitekaartjes zijn nog steeds relevant en effectief in zakelijke communicatie. Ze bieden een tastbare en persoonlijke manier om jezelf en je bedrijf te presenteren. Zorg ervoor dat je visitekaartje de juiste informatie bevat, een goede indruk maakt en past bij je professionele imago.

Formaat

55x85mm, 85x55mm

Papierkeuze

280 grs Linnen, 300 grs Biotop, 350 grs Glans MC, 350 grs HvO, 400 grs Mat MC

Drukkleuren

Full Color voor, Full Color voor+achter, PMS 1/0, PMS 1/1, PMS 2/0, PMS 2/1, PMS 2/2

Drukzijden

Dubbelzijdig, Enkelzijdig

Lamineren

Geen laminaat, Glans laminaat voor, Glans laminaat voor+achter, Mat laminaat voor, Mat laminaat voor+achter, Soft Touch laminaat voor+achter

Extra afwerking

Afgeronde Hoeken, Eigen vorm, Geen extra afwerking, Nummering, Personalisatie

Aantal

100, 1000, 250, 500